duminică, 24 septembrie 2017

Excursie – Sanctuarul Urşilor – Libearty Zărnești – 21 Octombrie 2017

Dragi suflete celeste!
A sosit clipa mult așteptatei și cerutei excursii, în care să ne bucurăm de revedere și clipe magice petrecute împreună!
Și nu oricum, ci într-un peisaj de poveste, cu personaje de poveste…care acum trăiesc partea frumoasă a vieții lor, oferindu-ne darul de a participa ceva timp la libertatea de a fi a unor ființe deosebite!
Vă aștept cu mult drag și emoție în suflet să vizităm Sanctuarul urșilor – Libearty, de la Zărnești, să vedem filmul nașterii acestui sanctuar – o pildă de urmat, ființe inimoase de iubit și admirat și lecții de viață care depășesc cu mult ceea ce ne-am aștepta!
Vom păși împreună în pădurea de basm din vechimea dacilor liberi, vom trăi momente inedite, admirând aceste ființe generoase, ascultând fuiorul ce deapănă amintiri din ani sfârșiți pentru totdeauna, dar vom și iubi urșii, lupii, căprioarele și toată natura cu care ei toți sunt înfrățiți sau încă îți caută înfrățirea, după periplul vieții alături de niște ființe care își zic că sunt oameni.
Ne vom îmbogăți cerând iertare în numele omenirii care distruge natura și dăruind iubirea care ne alătură și aduce pace și armonie în cugete și în priviri, trăind clipe de viață adevărată și memorabilă.

Cine dorește va putea adopta câte un ursuleț – pentru 5 euro pe lună sau 60 euro pe an, primind un înscris cu poza ursului căruia îi dă șanse, dar având și cui să îi trimită gânduri luminoase, care să vindece miraculos durerile din sufletele chinuite fără rost.
În numele grupului va fi adoptat un ursuleț pentru un an, din cei 97 care sunt acum în rezervație.
Vom povesti și alte întâmplări cu urși, să ne crească sufletele frumos.
De la rezervație, vom savura, în atmosfera zonei, prânzul și povestirile care ne unesc în simțiri, țesând pânza iubirii de semeni și a fermecătoarelor prietenii.
Abia apoi, încărcați de așa minunate daruri, vom porni spre casele noastre cu bucurie și binecuvântare.
Nici nu îmi cuprinde sufletul așa mare bucurie că mergem împreună la ursuleți, să ne bucurăm de noi și natură și viață, împreună!
Cu mult drag,
Florentina Mateescu
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu