duminică, 24 septembrie 2017

Curs – Paradigma Atlantă a Creației: Modulul I ( 07 – 08 Octombrie 2017 – orele 10:00 – 16:00 )



   Şcoala Atlantă… o Şcoală ALTFEL…
Iată că, în luna octombrie, odată cu puzderia de culori ce se schimbă de la o zi la alta, strălucind sub cerul de toamnă, vom avea un nou prilej de a fi împreună, să depănăm povești existențiale și să creștem în lumină.
În zilele de 7 si 8 Octombrie vom aborda Modulul I al cursului de Paradigmă Atlantă, în care ne vor fi dezvăluite secretele primelor 3 sectoare de informație ale învăţătorilor atlanţi – Creația, Lumile de Lumină și Lumea Întunericului.
Beneficiile acestui curs sunt nenumărate, de la repoziționarea în mintea noastră, la deslușirea a cine suntem cu adevărat, cum am apărut și de ce, care este rolul nostru pe aici, ce avem de învățat și cum învățăm, cum sunt croite viețile noastre și cum dezlegăm marile enigme ale ființării pe acest pământ – în esență ne redefinim ca ființe, căpătând valențele reale cu care am fost concepuți sau măcar pregătindu-ne pentru acest nou nivel existențial.
Numim atât de multe lucruri „mistere neelucidate” și mergem mai departe, clipind în noi uitarea și lăsând întrebarea să plutească în neant… căci nu putem să-i dăm răspunsul…
Dar acum, adunăm din zări, întrebări și stări, mii de frământări și ne străduim să le limpezim!
Dacă până acum nu ne-am înțeles rolul în viață, am uitat să ne iubim, am uitat chiar și să fim, înțelegând aceste concepte spirituale și științifice, ezoterice și psihologice, matematice, fizice, chimice, medicale, etc, ne naștem din nou ca ființe cu o altă vibrație și altă înțelegere și trăire a vieții.
Acest dar ne ajută să ne schimbăm viața! Și pe a noastră, dar și pe a celor de lângă noi!
Fiecare va putea pune apoi o cărămidă de lumină la construcția unei noi lumi, a iubirii și armoniei, căci va ști cum să facă.
După aceste cursuri, fiecare va trăi o nouă devenire!
Fiecare nou modul va aduce noi revelații și va produce metamorfoze reale în ființele noastre.
Sunteți așteptați cu toată bucuria și dorința de bine!
 
Pentru mai multe detalii, click pe link-ul de mai jos:
Programă Curs: Paradigma Atlantă a Creaţiei – 2017

Cu mult drag,
     Florentina Mateescu
Bioenergoterapie, Hipnoza, Psihoterapie, NLP
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu